Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Babagan Kita

DINGZHOU HONGYUE HARAWARE PRODUK CO., LTD.

DingZhou HongYue HradWare Products Co., Ltd. didegaké ing taun 1989. wis ana ing bisnis dagang lan manufaktur luwih saka 20 taun.

Dilengkapi mesin lan peralatan canggih, kita Perusahaan wis misuwur ing industri lan salah sawijining eksportir utama bolong kawat produk ing China .

We saiki duwe 10 karyawan ing kantor pusat lan luwih saka 200 buruh ing pabrik afiliasi ing Kutha DingZhou.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita