Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

358 Pager

Katrangan singkat:

Pager anti menek bolong uga diarani pager 358 (3 ″ × 0,5 ″ × 8 guage) uga dikenal minangka "penjara bolong" utawa pager anti-pendakian, minangka panel pagar khusus, sing bisa digawe ing kutha kita, produksi iki nawakake paling apik nilai kanggo kinerja, daya tahan lan tampilan, "358 ″ asale saka pangukuran 3 ″ x 0,5" x 8 ukuran sing padha kira-kira. 76.2mm x 12.7mm x 4mm ing metrik.


Detail Produk

Tag Produk

Panel Pagar 358 Mesh Dilapisi PVC

Pager anti menek bolong uga diarani pager 358 (3 ″ × 0,5 ″ × 8 guage) uga dikenal minangka "penjara bolong" utawa pager anti-pendakian, minangka panel pagar khusus, sing bisa digawe ing kutha kita, produksi iki nawakake paling apik nilai kanggo kinerja, daya tahan lan tampilan, "358 ″ asale saka pangukuran 3 ″ x 0,5" x 8 ukuran sing padha kira-kira. 76.2mm x 12.7mm x 4mm ing metrik.

Pagar bolong kawat 358 minangka struktur profesional sing dirancang kanggo lingkungan keamanan sing dhuwur, dikombinasikake karo kerangka baja, ditutupi seng utawa bubuk bubuk warna RAL.

Panel Pagar Taman Ganda / Pagar Kawat Loop Ganda / Pager Kawat Bingkai Kembar

Pagar bolong kawat dobel uga diarani panel pager rod dobel utawa kisi rod ganda (pagar kisi). Anggar kawat dobel minangka sistem pagar bolong sing kaku nanging ora ngganggu. Iki asring digunakake minangka pager perimeter kanggo papan industri utawa komersial lan lapangan olahraga sing dibutuhake sistem pagar bolong sing kuwat.

lapangan lan lapangan olahraga sing dibutuhake sistem pagar bolong sing kuwat.

Panel

Kiriman

Pager

Ukuran Panel

Ukuran Kiriman

Kirim Dhuwur

Total Jumlah Fixings

Dhuwur

Dhuwur / Jembar

Lenght / Jembar / Kandel

 

Inters- 1 clemp

Pojok-2 penjepit

m

mm

mm

mm

2.0

2007 x 2515

60x60x2.5mm

2700

7

14

2.4

2400 x 2515

60x60x2.5mm

3100

9

18

3.0

2400 x 2515

80x80x2.5mm

3800

11

22

3.3

2997 x 2515

80x80x2.5mm

4200

12

24

3.6

3302 x 2515

100x60x3mm

4500

13

26

3.6

3607 x 2515

100x100x3mm

4500

13

26

4.2

4204 x 2515

100x100x4mm

5200

15

30

4.5

4496 x 2515

100x100x5mm

5500

16

32

5.2

5207 x 2515

120x120x5mm

6200

18

36

 

Fitur pager bolong 358:

• Anti-climbing: bukaan cilik, ora nganggo jempol utawa driji.
• Anti-potong: kabel sing kuwat lan sendhi gandheng nggawe potongan angel banget dening pemotong bolt lan pemotong kawat.
• Kekuwatan dhuwur sing dipasang ing saben prapatan.
• Awet: nutupi lapisan Galfan lan polimer bubuk umure bisa dawa.
• Pagar bolong dikonfigurasi khusus kanggo nyedhiyakake visibilitas maksimal, utamane digunakake kanggo sistem deteksi darurat lan elektronik.

Rampung:

Wangun resistansi korosi kalebu galvanis listrik, galvanis panas-panas, penyemprotan PVC lan lapisan PVC.

Warna: Warna standar yaiku Green RAL6005, Black RAL9005 lan Yellow RAL1021.

Werna liyane kasedhiya miturut panjaluk

Pos Pager lan Instalasi

Instalasi Panel Mesh menyang Kirim:

Panel bolong dipasang ing pipa baja (pipa) baja 1-1 / 2 ″ * 2-3 / 8 ″ UTAWA 1-1 / 2 ″ * 3 ″. Panel bisa dipasang ing pasuryan postingan utawa ing antarane postingan kanthi nggunakake kurung.

80x60x2.5mm RHS postingan tengah dipasang ing pusat 2.525m 80x80x3mm RHS pojokan.

Gunakake krenjang baja kanggo ngamanake panel ing sisih ngarep saka kiriman.

Panel dipasang ing saben pos kanggo ngamanake kurung mbenake loro-lorone, kiriman dipasang baris kembar saka sisipan utas M8.

358 fence (19)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan